Glukosamin og kondroitin er tradisjonelt kjent som aktive ingredienser for leddhelse.Imidlertid er det økende etterspørsel etter andregenerasjons ingredienser basert på kollagenpeptider.

Kollagenpeptiderhar blitt bevist av omfattende klinisk forskning for å støtte leddhelse.Kollagenpeptider er trygge og naturlige, og er en integrert del av menneskelig brusk.Det er en ideell ingrediens ikke bare for eldre forbrukere, men også for de som regelmessig deltar i repeterende aktiviteter som løping eller sykling.Kollagenpeptider har unike veldokumenterte helsefordeler og blir stadig mer populært som den viktigste aktive ingrediensen i vellykkede leddtilskuddsformuleringer.

Glukosamin og kondroitin er tradisjonelt kjent som aktive ingredienser for leddhelse.Imidlertid er det økende etterspørsel etter andregenerasjons ingredienser basert på kollagenpeptider.

Kollagenpeptider har blitt bevist av omfattende klinisk forskning for å støtte leddhelse.Kollagenpeptider er trygge og naturlige, og er en integrert del av menneskelig brusk.Det er en ideell ingrediens ikke bare for eldre forbrukere, men også for de som regelmessig deltar i repeterende aktiviteter som løping eller sykling.Kollagenpeptider har unike veldokumenterte helsefordeler og enblir stadig mer populær som den viktigste aktive ingrediensen i vellykkede leddtilskuddsformuleringer.

jpg 73
图片1

Felles helse

Kollagener en viktig strukturell komponent i bruskvev, og opprettholdelse av tilstrekkelige nivåer av kollagen er avgjørende for å opprettholde leddhelse og fleksibilitet.Vitenskapelig forskning har bevist at kollagenpeptider har effektiviteten og mekanismene til å støtte og forbedre leddfunksjonen og leddkomforten.

Beinhelse

Bein er remodellerbart levende vev.Ombyggingsprosessen er viktig for å opprettholde benmetabolsk balanse, sikre sunn bentetthet og unngå brudd gjennom hele livet.Kollagen gir et organisk rammeverk for mineralavsetning og bidrar også til beinfleksibilitet og beinstyrke.

Kalsium, vitamin D og protein er viktige næringsstoffer for beinhelse.Kollagen er avgjørende for å forbedre beinfleksibiliteten og bidrar til å forbedre effekten av beinresorpsjon.Som et rent protein jobber kollagenpeptider med kalsium og vitamin D for å støtte beinhelsen.

Resultatene av flere in vitro, in vivo og kliniske studier har vist at tilskudd med kollagenpeptider kan forbedre beinhelsen.Kollagenpeptiderfremme produksjonen av endogent kollagen i beinvev, stimulere osteoblaster (bendannende celler) og øke benstørrelse og fasthet.


Innleggstid: 14. september 2022

8613515967654

ericmaxiaoji