SPIS SUNT: KOLLAGEN

lADPBGKodO6bSLPNATzNAcI_450_316

Kollagenpeptid, også kjent som kollagen på markedet, spiller en viktig rolle i menneskekroppen, spiller et støtteorgan, beskytter kroppen og andre ernæringsmessige og fysiologiske funksjoner.

Men når vi blir eldre, produserer kroppen naturlig mindre kollagen, som er det første tegnet på at vi blir eldre.Aldringsprosessen begynner i de flestes 30-årene og akselererer i 40-årene, med uheldige effekter på hud, ledd og bein.Kollagenpeptid på den annen side retter seg mot problemet og gir flere helsemessige fordeler.

I Japan og noen utviklede land i Europa og USA har kollagen trengt inn i alle aspekter av beboernes liv.Japanske bedrifter har brukt kollagenpolypeptider innen skjønnhets- og helsekost siden 1990-tallet, og PepsiCo har suksessivt lansert kollagenmelkepulver rettet mot kvinnelige forbrukere.

Fra perspektivet til det kinesiske markedet, med utviklingen av den aldrende befolkningen og forslaget til strategien "Healt Kina", har innbyggernes bevissthet om helsebevaring blitt ytterligere forbedret, og etterspørselen etter produkter som inneholder kollagen er utvidet tilsvarende.

Ettersom produsenter fortsetter å innovere, vil nye kollagenprodukter drive vekst i det globale markedet.Kollagenholdige matvarer og drikkevarer forventes å være en viktig driver for global kollagenindustrivekst i 2025, med inntekter som forventes å vokse med 7 %, ifølge Grand View Research Market Data.

Markedet for oral skjønnhet av kollagenpeptid vokser med mer enn 10 % i året over hele verden, og flere og flere forbrukere begynner å forstå helsefordelene med oral skjønnhet av kollagenpeptid.Kollagenpeptider er også en økende tilstedeværelse på sosiale medier, med nesten åtte millioner innlegg på Instagram i februar.

I følge en meningsmåling fra 2020 av Ingredient Transparency Center i USA, Tyskland og Storbritannia, er den største prosentandelen av forbrukerne (43%) bekymret for helsefordelene av kollagenpeptider for hud, hår og negler.Dette ble fulgt av leddhelse (22 %), etterfulgt av beinhelse (21 %).Nesten 90 % av forbrukerne kjenner til kollagenpeptider, og 30 % av forbrukerne sier at de er svært eller svært kjent med denne råvaren.

lADPBE1XfRH1YJLNAXPNAiY_550_371

Innleggstid: 16. juni 2021

8613515967654

ericmaxiaoji