De mange helsefordelene som tilbys av fiskegelatin og den økende bruken i farmasøytisk og næringsmiddelindustrien driver veksten til det globale fiskegelatinmarkedet.Men strenge matforskrifter og mangel på bevissthet om kosttilskudd fra dyr hindrer markedsveksten.På den annen side åpner økningen i bruken av kosmetikk og etterspørselen etter spesielle og funksjonelle produkter for nye muligheter i årene som kommer.
Gjestfrihetssektoren, som inkluderer gatekjøkkenrestauranter og fullservicerestauranter, har stengt en betydelig del av stoppestedene på grunn av restriksjoner pålagt av myndigheter i mange land.Nedleggelsen påvirket salget av fiskegelatin brukt i konfekt.I tillegg har handelsrestriksjoner i enkelte land påvirket logistikk- og transportvirksomheten.Dette påvirker igjen markedet.Produksjonsaktiviteten i bruksområder som kosmetikk ble hemmet.Det reduserer også behovet for fiskegelatin.Rapporten gir detaljert segmentering av det globale fiskegelatin-markedet etter produkttype, applikasjon og region.
Når det gjelder produkttype, hadde matvaresegmentet den største andelen i 2020, og sto for nesten tre femtedeler av den totale markedsandelen, og forventes å opprettholde sin ledende posisjon i prognoseperioden.Imidlertid forventes det farmasøytiske kvalitetssegmentet å vokse med en CAGR på opptil 6,7 % fra 2021 til 2030.
Basert på registreringer, sto mat- og drikkesegmentet for den største andelen i 2020, og sto for nesten to femtedeler av det globale fiskegelatinmarkedet, og forventes å opprettholde sin ledende posisjon gjennom hele prognoseperioden.Tilskuddssegmentet anslås imidlertid å oppleve den høyeste CAGR på 8,1 % fra 2021 til 2030.
Regionalt ga Europa det største bidraget i 2020, og sto for nesten to femtedeler av den totale andelen, og forventes å opprettholde sin dominerende posisjon når det gjelder inntekter frem til 2030. Asia-Stillehavsregionen forventes imidlertid å registrere den raskeste CAGR på 7,9 % over prognoseperioden.
Nøkkelaktører i det globale fiskegelatinmarkedet som er analysert i studien inkluderer Foodchem International Corporation, Kenney & Ross Limited (K&R), Jellice Gelatin & Collagen, Nitta Gelatin, Lapi Gelatin SPA, Norland products Inc., NA Inc., ST Foods, Nutra .Food Ingredients, Weishardt Holding SA og Xiamen Gelken Gelatin Co., Ltd.


Innleggstid: 09-02-2023

8613515967654

ericmaxiaoji