Halal Gelatin

Gelken som en profesjonell gelatinprodusent, kan gi Halal-gelatin full sertifisering. Og vi fokuserer på Halal-gelatinen i mange år. Hovedmarkedet for vår halalgelatin er over hele verden, spesielt i India, Vietnam, Thailand og så videre. Det vi forfølger er å gjøre produktene våre best.

Halal gelatin, betyr det at gelatinen ble produsert uten svinebaserte produkter

Som matkvalitet gelatin, halal gelatin er rik på 18 typer aminosyrer som er nødvendige for menneskekroppen. Halal gelatin er mye brukt i næringsmiddelindustrien og er et tilsetningsstoff av god kvalitet.


Produkt detalj

Produktetiketter

Halal Gelatin kan brukes som stabilisator, skummiddel, fortykningsmiddel og anvendelig for forskjellige næringsmiddelindustrier som søtsaker, desserter, kalde drikker, gelé, gelé, drikke, pølser, hermetikk, vinfremstilling, juiceavklaring, kjøttprodukter, bearbeiding av meieriprodukter og servering.

Halal gelatinepulver kan brukes til å lage deilig mat i hverdagen som tykk suppe, frossent kjøtt, salat og pudding.

Halal Gelatin er en slags mat med høyt kolesterol. Etter å ha spist, vil det verken gjøre folk fete eller føre til fysisk tilbakegang. Gelatin er også en kraftig beskyttende kolloid med sterk emulgerende kraft. Det kan hemme koagulering av melk, soyamelk og andre proteiner forårsaket av magesyre etter å ha kommet inn i magen, noe som bidrar til fordøyelsen av maten.

Halal-gelatinen er hvit eller lys gulbrun, gjennomsiktig og blank chips eller pulver, nesten luktfri og smakløs. Uoppløselig i kaldt vann, men kan absorbere 5 ganger mengden kaldt vann og mykne opp. Oppløs i varmt vann og dann gel etter avkjøling. Det er løselig i den vandige løsningen av eddiksyre, glyserol, propylenglykol og andre polyoler. Det er uoppløselig i etanol, eter, kloroform og de fleste andre ikke-polære organiske løsningsmidler.


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Skriv meldingen din her og send den til oss